27.1 C
București
marți, 30 mai 2023

A picat site-ul CFR Călători. Nu funcționează nici aplicația de bilete / Ce a anunțat compania feroviară

Publicat pe


Aplicaţia de cumpărare online a biletelor de tren, plata cu cardul bancar în tren, dar şi site-ul CFR Călători nu sunt funcţionale, din cauza unor probleme tehnice, informează operatorul de stat de transport feroviar de călători.

Probleme tehnice la site-ul CFR

Potrivit companiei, această disfuncţionalitate temporară nu afectează emiterea electronică a biletelor la casele de bilete din staţiile CFR.

„CFR Călători informează că, din motive tehnice, utilizarea pagini www.cfrcalatori.ro, aplicaţia de cumpărare online, precum şi plata cu card bancar în tren nu sunt funcţionale în acest moment. Departamentul de specialitate al SC Informatica Feroviară SA lucrează la remedierea problemelor tehnice apărute. Vă asigurăm că se depun toate eforturile pentru remedierea situaţiei”, se arată în informarea companiei.

Trenul Gara de Nord – Aeroport, suspendat în zilele de marți și miercuri

Linia de cale ferată care leagă Gara de Nord de Aeroportul Henri Coandă va fi închisă săptămâna aceasta două zile la rând din cauza unor lucrări de revizie. În locul trenurilor, vor circula autobuze puse la dispoziție de STB, și anume linia 780.

În zilele de 14 și 15 martie, în intervalul orar 9.00 – 13.30, personalul feroviar de specialitate desfășoară reviziile bianuale la electromecanismele de macaz și la schimbătoarele de cale în HM Pajura, Mogoșoaia și în zona racordului spre Aeroport.

„Astfel, în zilele de 14 și 15 martie legătura directă spre și dinspre Aeroportul Internațional Henri Coandă (AIHC) va fi asigurată de Societatea de Transport București-Ilfov, care redeschide linia 780 Gara Basarab – Aeroportul Internațional Henri Coandă, pe care vor circula 4 autobuze, în intervalul orar 9.00 – 14.20, cu plecări de la Gara Basarab, respectiv AIHC, pe următorul traseu, la un interval de succedare de 30 de minute”, a transmis compania.

Sursa: www.national.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri