11.5 C
București
marți, 4 octombrie 2022

A spart buticul în miezii nopţii, după care a avut parte de o mare surpriză

Publicat pe


Nici bine nu a spart un magazin de unde a furat de „ale gurii”, dar şi produse cosmetice că a dat nas în nas cu… poliţiştii.

În data de 7 martie, în jurul orei 03:30, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii Secției 2 Timișoara au depistat pe bulevardul Eroilor din Timișoara, o persoană suspectă, care împingea un cărucior de cumpărături, în care se aflau mai multe bunuri și bagaje.

În urma verificărilor preliminare, s-a stabilit că este vorba de un tânăr, în vârstă de 27 de ani, iar bunurile din cărucior nu îi aparțin, acestea fiind sustrase dintr-un magazin de pe strada Ștefan cel Mare din Timișoara.

Totodată, în urma controlului corporal, s-a găsit asupra sa, un cuțit, tip briceag, pe care l-a folosit pentru a tăia panoul ușii termopan de acces în magazin, de unde a sustras produse alimentare, băuturi alcoolice, țigări și produse cosmetice, în valoare de 1500 lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Sursa: debanat.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri