17.4 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Abramovici a fost suspendat din funcția de director al lui Chelsea

Publicat peClubul a primit o licență specială pentru a funcționa, în ciuda faptului că lui Abramovici i-au fost înghețate bunurile.

Premier League a declarat că descalificarea lui Abramovici „nu va avea niciun impact asupra capacității clubului de a se antrena și de a juca”, notează BBC.

Marea Britanie a anunțat joi că a înghețat activele lui Roman Abramovici, ale lui Igor Sechin, directorul general al grupului petrolier rus Rosneft, precum și ale altor cinci oligarhi ruși.

În total, Marea Britanie a declarat că cele șapte personaje adăugate pe lista de sancțiuni din cauza legăturilor lor cu președintele rus Vladimir Putin aveau o avere colectivă de 19,74 miliarde de dolari.

„Nu pot exista refugii sigure pentru cei care au sprijinit asaltul lui Putin asupra Ucrainei”, spunea premierul britanic Boris Johnson: „Sancțiunile de astăzi sunt cel mai recent pas în sprijinul neclintit al Regatului Unit pentru poporul ucrainean. Vom fi necruțători în urmărirea celor care permit uciderea civililor, distrugerea spitalelor și ocuparea ilegală a aliaților suverani”.

(sursa: Mediafax)

Sursa: jurnalul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri