1.1 C
București
joi, 1 decembrie 2022

Absolventă cu media 10, admisă la un liceu de prestigiu din Ploieşti: „Nu vreau să fiu considerată fata de la țară”

Publicat peDelia Dumitru este o tânără de 15 ani, din Blejoi, care a absolvit cu media 10 școala gimnazială de la ea din comună. A muncit din greu pentru a-și împlini visul: să fie admisă la un liceu de prestigiu din Ploiești. Şi a reușit.

Din toamnă, va urma cursurile Colegiului Național „Nichita Stănescu” din Ploieşti, specializarea Științele Naturii. A intrat printre primii, având media generală 9,29, scrie observatorulph.ro.

„Cred că perioada liceului va fi cea mai frumoasă din viața mea. Voi încerca să mă integrez, doresc să îmi fac prieteni pe viață și să întâlnesc oameni frumoși care să nu îmi pună vreo secundă eticheta de „fata de la țară”, așa cum se mai întâmplă. Oricum. indiferent de orice, eu voi merge pe drumul meu, pentru a-mi construi cariera pe care mi-o doresc de mică: să fac medicină militară la Academie, în București. Acesta este visul meu”, a mărturisit Delia pentru Observatorul de Prahova.

Fata spune că va continua să înveţe şi să-şi facă părinţii mândri de reuşitele ei.

„Mama este casnică, iar tata șofer. Nu îmi este rușine, mă mândresc cu ei, sunt părinții mei și îi iubesc enorm. Vreau să îi fac în continuare mândri de mine”, a mai adăugat tânăra.

 

Sursa: www.romaniatv.net

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri