17.4 C
București
duminică, 2 octombrie 2022

Acces Direct. Frizer din București, păgubit cu 8000 de euro de o firmă de construcții. Muncitorii fictivi fac noi victime

Publicat pe  • Bărbatul a fost păgubit cu 8000 de euro
  • Acuzații dure către o firmă de construcții

Până acum, la Acces Direct au fost prezentate mai multe situații în care oamenii au fost păcăliți de o firmă fictivă care le-a promis că le va construi casa visurilor lor. De această dată e cazul unui frizer din București care de asemenea a contactat această firmă pentru a-i face o locuință.

Un frizer din București a fost păgubit cu 8000 de euro de o firmă de construcții

Firma i-a făcut și o reducere substanțială care l-a bucurat foarte tare pe bărbat, însă nu s-a gândit niciodată că va ajunge să fie păgubit de către aceasta. Muncitorii și-au făcut prezența, el le-a oferit banii, au făcut un contract de mână, iar când lucrurile ar fi trebuit să înceapă mai serios și construcția să aibă loc, muncitorii s-au făcut nevăzuți.

Bărbatul e foc și pară și speră să se facă drepate în cazul său, spunând că muncitorii au plecat acasă cu suma de 8000 de euro și construcția casei a fost abandonată. Frizerul mărturisește că deja se gândea la cum va arăta locuința, însă acum totul a rămas doar un șantier în lucru, iar bărbatul nu știe cum să facă pentru a-și mai recupera banii pierduți.

Firma de construcții face tot mai multe victime

Nu e pentru prima oară când se întâmplă o astfel de situație, căci tot mai multe persoane au acuzat aceeași firmă că muncitorii au plecat și nu au mai răspuns, iar banii au fost luați și construcția nu s-a mai finalizat.

De asemenea, și în cazurile precedente contractele au fost făcute tot de mână, la fel ca și de această dată.

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri