25 C
București
miercuri, 6 iulie 2022

Acces Direct. Luciana, sora soțului infidel, își apără fratele. Ce spune femeie despre scandalul dintre bărbat și cumnată: ”E obsedată psihic”

Publicat pe  • Luciana intervine în scandalul dintre fratele ei și cumnată
  • Cum îl apără sora pe bărbat

În scandalul dintre Mariana Bălan și soțul ei a intervenit și Luciana, sora bărbatului. Ea mărturisește că Mariana e obsedată de bărbat și nu îl lasă deloc în pace, cu toate că el a înșelat-o de la bun început și i-a arătat că nu ar putea să aibă o relație de lungă durată.

Ce spune Luciana, sora soțului infidel, despre scandalul dintre el și cumnată

Luciana susține că Mariana a fost o opțiune pentru fratele ei și aceasta ar fi trebuit de la început să înțeleagă că nu trebuie să se ajungă la căsătorie, mai ales că acesta petrecea și cu alte femei de care ea știa.

”E obsedată psihic. E o persoană care atâta timp cât știi că te înșeală de la începutul relației și te lasă pe tine pentru că ești o opțiune, și formează o relație cu fete de vârsta lui…”, a spus sora bărbatului la Acces Direct.

Mai mult de atât, Luciana spune că nu a fost de acord cu această relație de la bun început, însă fratele ei a făcut ce a vrut, mai ales că părinții lor au decedat și nu au putut să-i mai dea un sfat și să-i recomande să nu facă acest pas cu Mariana.

Mariana susține că Luciana minte

În timp ce Luciana mărturisea despre ce se întâmplă între Mariana și fratele ei, femeia de 46 de ani spune că tot ceea ce afirmă sora bărbatului nu e adevărat. Ea a precizat că aceeași diferență de vârstă e și între ea și concubinul său cu care așteaptă și un copil, iar vârsta cu siguranță nu ar fi reprezentat o problemă în relația lor.

Acum Mariana vrea să divorțeze la tribunal, căci își dorește să se prezinte cu dovezi că bărbatul cu care e căsătorită de 3 ani a fost infidel.

Citește și: Acces Direct. Mariana, înșelată de soțul tinerel. Femeia susține că bărbatul a petrecut cu mai multe femei: ”Am găsit casa plină de păr blond”

Sursa: spynews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri