0.9 C
București
marți, 31 ianuarie 2023

Acces Direct. O fată de 14 ani a fost ademenită de un bărbat de 45 de ani. Familia minorei e disperată: ”Am avut o ceartă cu ea…” / VIDEO

Publicat pe  • Caz șocant în Teleorman
  • O fată de 14 ani a fost ademenită de un bărbat de 45 de ani

Doi părinți din Teleorman nu mai au liniște de când au aflat că fiica lor de 14 ani trăiește o iubire interzisă cu un bărbat în vârstă de peste 40 de ani. Mama fetei spune că i-a spus acesteia să se potolească, însă minora nu o ascultă.

O fată de 14 ani a fost ademenită de un bărbat de 45 de ani

Geta și Marius au ajuns într-o situație greu de imaginat. Cei doi părinți ar fi aflat că fiica lor de numai 14 ani ar avea o relație cu un bărbat de 45 de ani. Mai mult, acesta ar fi fost coleg de clasă cu Marius, tatăl vitreg al fetei. Fosta iubită a bărbatului a făcut dezvăluiri halucinante.

”Pe data de 4 am avut o ceartă cu ea, i-am dat două palme și ea a fugit. La urmă am auzit că a fugit de la mine la Ion, bărbatul pe care îl bănuim că a întreținut relații sexuale cu fata.Când am auzit că umblă cu acest Ion de 40 și ceva de ani, i-am spus să se potolească, nu a vrut! Au venit anumite persoane și ne-au spus că umblă cu el prin sat.”, povestește mama fetei.

Ce spune fosta concubină a bărbatului

Concubina bărbatului, cu care acesta are și un copil de 7 ani, ar fi fost cea care le-ar fi spus părinților fetei că minora umblă cu bărbatul cu mult mai în vârstă decât ea.

”Mergea foarte des la părinții fetei, beau cafeaua împreună. Mie mi s-a părut că e ceva în neregulă și am încercat să îl urmăresc de câteva ori. (…) Telefonic, vorbeau des, foarte des, cred că de 10-15 ori pe zi. (…) L-am prins cu mesaje, că se iubesc. Acum trei săptămâni fata mi-a dat mesaje, și după acele mesaje am dedus că el are treabă cu el.”, spune femeia cu care bărbatul în vârstă de 45 de ani are o fetiță.

Citește și: Acces Direct. Scene șocante! Un copil a fost smuls din brațele mamei, chiar de tatăl său, de care acesta se despărțise: ”A fugit cu el…” / VIDEO

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri