31.1 C
București
marți, 5 iulie 2022

Accident grav în Suceava. Un bebeluș și patru adulți au avut nevoie de intervenția medicilor, după ce o mașină a fost lovită de un TIR

Publicat pe  • Un bebeluș de opt luni și alte patru persoane au fost rănite într-un accident
  • Care este starea celor implicați

Un bebeluș de opt luni și alte patru persoane au fost rănite, după ce o mașină a fost lovită de un TIR, într-un cumplit accident din județul Suceava.

Un bebeluș și patru adulți au avut nevoie de intervenția medicilor, după ce o mașină a fost lovită de un TIR

Cinci persoane au avut nevoie de intervenția medicilor din cauza impactului. Potrivit primelor detalii, șoferul unei autoutilitare ar fi pierdut controlul volanului și ar fi lovit o mașină, proiectând-o în fața unui TIR.

Accidentul a avut loc ieri seară, între localitățile Milișăuți și Iaslovăț, județul Suceava. Medicii au fost sesizați și au intervenit de urgență la fața locului.

Care este starea persoanelor implicate în impact

Cadrele medicale le-au oferit celor cinci persoane implicate în accident îngrijirile necesare la fața locului, iar imediat după ce le-au stabilizat, au fost transportate de urgență la Spitalul Județean din Suceava.

Din fericire, în urma impactului, medicii susțin că atât bebelușul de doar opt luni, dar și cele patru persoane implicate în tragedie sunt în stare stabilă, în afara oricărui pericol.

Citește și: Momentul în care fetița din Vaslui, aflată pe o trotinetă, e lovită din plin de o mașină. Bunica ar fi îndemnat-o să traverseze strada / VIDEO

Sursa: spynews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri