20.9 C
București
duminică, 4 iunie 2023

Accident teribil pe Splaiul Unirii, din Capitală, soldat cu moartea unui MOTOCICLIST (Galerie FOTO)

Publicat peUn teribil accident de circulație s-a produs joi seară, 23 martie, în Capitală, în urma căruia un tânăr de 29 de ani și-a pierdut viața.

Bărbatul conducea o motocicletă pe Splaiul Unirii și în dreptul Podului Mărășești a pierdut de sub control autovehiculul.

Nu a avut nicio șansă

Alerta prin apel la 112 s-a dat în jur de ora 22:12, când Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la un accident de circulație care a avut loc pe Splaiul Unirii.

Din primele informații, se pare că un bărbat în vârstă de 29 de ani, care circula pe Splaiul Unirii dinspre Podul Șerban Vodă către Podul Mărășești, a scăpat de sub control motocicleta pe care o conducea și s-a lovit teribil de asfalt. Martorii au încercat să îi acorde primul ajutor până la sosirea ambulanței, dar a fost în zadar. Medicul ajuns la fața locului doar a constatat decesul victimei.

Se pare că, la un moment dat, tânărul s-ar fi ridicat pe o roată cu motocicleta și s-a dezechilibrat, lovindu-se puternic în căzătură. Nu este exclus chiar să fi intrat cu „motorul” într-un stâlp. La fața locului polițiștii au efectuat cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

Traficul rutier a fost restricționat pe Splaiul Unirii, segmentul de drum cuprins între Podul Serban Vodă și Podul Mărășești.

Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri