10 C
București
marți, 21 martie 2023

Accidente în lanț pe şoselele din Prahova/ Bilanțul victimelor: șapte oameni răniți, dintre care doi copii

Publicat peA fost o seară neagră pe șoselele din județul Prahova. Două accidente rutiere, deosebit de grave, au avut loc aseară. Bilanțul acestora indică un număr de șapte persoane rănite, dintre care doi copii.

Accidente grave pe străzile din județul Prahova

În primul accident, o femeie în vârstă de 40 de ani, care traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni, împreună cu fata sa, de 6 ani, a fost izbită din plin de o mașină condusă de un tânăr de 24 de ani.

Impactul a fost deosebit de puternic, așa că femeia a fost aruncată la câțiva metri distanță, potrivit observatornews.ro.

Cele două persoane rănite au fost preluate de echipajele medicale și transportate de urgență la spital, pentru îngrijiri medicale. Starea femeii era una gravă, potrivit primelor informații transmise din Prahova.

Doi copii au ajuns la spital, după accidentele de sâmbătă

Seara neagră nu s-a terminat acolo, deoarece la scurt timp a avut loc un alt accident, în comuna Dumbrăvești.

Două autoturisme, în care se aflau cinci oameni, s-au ciocnit violent, iar două dintre persoane au rămas încarcerate în urma impactului puternic. 

Cei patru adulți implicați și copilul de 12 ani au fost transportați la spital cu răni serioase la cap, față și coloană.Sursa: www.b1tv.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri