4.4 C
București
marți, 5 decembrie 2023

Acest englez a băut pentru prima dată ȚUICĂ și a mâncat mici, în Cluj-Napoca. Ce a urmat

Publicat pe


Un cunoscut influencer britanic, 5outhy, celebru pe TikTok, a ajuns pentru prima dată în Cluj-Napoca și a gustat din bucatele tradiționale românești.

Faimos pe platforma TikTok pentru parodiile amuzante în care explorează diferențele dintre cultura britanică și cea românească, 5outhy folosește expresii celebre în care combină limba română cu engleza.

Reacția unui englez care bea țuică pentru prima dată

Prezent la Cluj pentru prima dată, englezul s-a delectat cu sarmale, mici și ciorbă de burtă. A avut încredere în recomandările online, așa că a ales restaurantul „Roata”, faimos pentru preparatele tradiționale.

„Poftă bună!”, spune influencerul britanic, cu entuziasm, înainte să-i fie adusă mâncarea.

Ca să-l ajute la digestie, gazdele clujene l-au servit cu o țuică și o vișinată, iar tiktokerul s-a arătat plăcut surprins de tradiționalele băuturi românești. Ba chiar a urat „Noroc” când a ciocnit paharele, semn că deja s-a adaptat obiceiurilor locului.

Masa a fost completată de o limonadă și un whiskey vechi de 50 de ani. Într-o notă umoristică, tiktokerul a remarcat că, deși nu este la fel de tare ca țuica, whiskeyul se descurcă și el bine.

5outhy s-a declarat cucerit de bucatele românești, iar când a fost servit platoul țărănesc cu mici, sarmale, mămăligă și alte delicii ardelenești a exclamat: „Doamneee!”.

Prin reacțiile avute cu fiecare fel de mâncare consumat, englezul a reușit să le transmită urmăritorilor săi de pe TikTok satisfacția gustului autentic românesc.

La finalul mesei, 5outhy i-a mulțumit iubitei sale, româncă, pentru că l-a adus la noi în țară și i-a oferit posibilitatea să încerce preparatele tradiționale. „Te iubesc”, a spus el.

Această experiență a fost foarte frumoasă, localul superb, personalul minunat. Foarte frumos, Cluj, te pup!”, a încheiat 5outhy la finalul vizitei sale.

@5outhy Trying Romanian food for the first time in Cluj-Napoca, Romania 🇷🇴 #clujnapoca #cluj #românia #romania #tiktokromania #foryouromania #pentrutine #fypromania #foryou #fyp #5outhy ♬ original sound – 5outhy

El le-a mulțumit tuturor românilor care i-au fost aproape în această experiență, spunându-le că sunt norocoși să trăiască într-o țară atât de frumoasă.

Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri