23.7 C
București
miercuri, 22 mai 2024

Activele companiei de investiții BlackRock au atins un record în primul trimestru, pe fondul redresării piețelor bursiere globale

Publicat pe


Activele BlackRock au atins un record de 10.500 miliarde de dolari în primul trimestru, iar compania de investiţii a înregistrat o creştere de 36% a profitului, deoarece pieţele globale de acţiuni, aflate în creştere, şi-au sporit încasările din serviciile consultanţă în investiţii şi din administrare, transmite agenția Reuters, citată de News.ro.

Pieţele bursiere globale s-au redresat în primul trimestru, având în vedere aşteptările că marile bănci centrale ale lumii au terminat cu înăsprirea politicii monetare şi vor pivota către reducerea ratelor dobânzilor, contribuind la creşterea activelor gestionate de BlackRock.

Indicele global al acţiunilor MSCI a crescut cu 7,7% în primele trei luni ale anului, în timp ce indicele S&P 500 a crescut cu 10%.

Activele administrate de BlackRock au crescut cu 15% în primul trimestru, faţă de un an anterior, în timp ce comisioanele pentru consiliere în investiţii şi din administrare au crescut cu…Sursa: economedia.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri