4.3 C
București
marți, 29 noiembrie 2022

Acum îți poți face asigurarea RCA online rapid, în două minute, direct de pe telefonul mobil

Publicat peDacă ai avut ghinionul să fii asigurat RCA la City Insurance, trebuie să știi – sau să-ți amintești – că polița ta a expirat pe 11 mai indiferent când ai făcut-o.

Asta pentru că City, după cum știe toată România, a dat faliment, iar polițele RCA City emise și-au pierdut valabilitatea.

În caz că ai lipsit din România în ultima perioadă, mai avem o veste proastă. Ca urmare a falimentului City, tarifele RCA au explodat. Cele mai multe s-au dublat, dar pe anumite clase creșterile au fost încă și mai mari. Începând cu anul acesta, nu mai există RCA ieftin.

Dacă tot e obligatoriu și dacă tot ne roade la buzunar, ar fi păcat ca RCA-ul să ne mănânce și timpul. Acum poți să-ți faci asigurarea RCA online pe RCA.RO în doar două minute, direct de pe telefonul mobil, prin cea mai rapidă platformă de profil de pe piață.

Aplicația RCA.ro este construită special pentru mobil. Trebuie să introduci doar câteva informații de bază despre tine și mașina ta și primești, în timp real, toate ofertele de preț pentru asigurarea RCA de pe piață. Totul durează doar 60 de secunde.

După ce alegi oferta care-ți convine, plătești direct cu cardul și ai polița în format electronic trimisă pe e-mail. Dacă vrei polița în format fizic, pe hârtie, o primești și pe aceasta gratuit, prin poștă. Și gata, ai rezolvat cu RCA-ul, rapid, în doar două minute.

Odată ce-ai încheiat polița prin aplicație, primești gratuit și un cont MyRCA, un modul software care funcționează ca o secretară virtuală a mașinii tale. Modulul îți trimite mailuri și sms-uri atunci când asigurarea RCA, rovinieta sau ITP-ul sunt pe cale să expire, ca să ai timp să le reînnoiești.

Iată că cel mai rapid RCA pe mobil nu doar că îți salvează timpul, dar te salvează și de bătăi de cap inutile sau de plata unor amenzi necuvenite. Simplu, rapid și smart.

Copyright imagini: www.rca.roSursa: romanialibera.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri