26.1 C
București
marți, 5 iulie 2022

Adda se află în cea mai dificilă perioadă din viața ei. Vedeta: „M-am tratat greșit un an și jumătate”

Publicat pe


  • Adda se află în cea mai dificilă perioadă din viața ei
  • Vedeta s-a tratat greșit timp de un an și jumătate

Adda a aflat de puțin timp că suferă de borelioză, dar cu toate acestea, vedeta încearcă să fie puternică și să treacă cu bine peste această perioadă cruntă din viața ei. În momentul de față, artista se simte foarte bine și are speranța că va trece învingătoare peste această afecțiune.

Adda s-a tratat greșit un an și jumătate

Cântăreața de muzică pop a ținut un tratament greșit timp de un an jumătate, dar regimul pe care l-a folosit a ajutat-o ca boala să nu se agraveze și să nu ajungă într-o stare mai gravă de sănătate. Ea a afirmat că medicii i-au dat o mulțime de diacnostice greșite.

„Eu credeam că știu ce am și mi s-au pus o sută de diacnostice greșite. Mă tratam pentru ce credeam că am atunci, dar mă tratam greșit. Am făcut asta timp de un an și jumătate. Totuși, regimul imunitar m-a ajutat foarte mult, faptul că am scos anumite alimente care hrănesc ce am eu m-au ajutat să țin sub control boala și să nu ajung mult mai grav”, a mărturisit Adda, în cursul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Aceasta i-a spus lui Răzvan Simion că dacă nu ținea acel regim strict și nu lua vitamine și suplimente, nu mai era pe canapea cu el. Ea se bucură, totuși, că a aflat ce boală cruntă are și e pozitivă că toată situația se va îmbunătăți și precizează că a început tratamentul specific boreliozei.

„Eu am presimțit cumva ce am din octombrie anul trecut. Am tot umblat pe la mai mulți doctori, am întrebat și de Borelia Lyme. Mi s-a spus că sunt nebună, am fost la psiholog. Mi-am dat seama când mi-a paralizat piciorul pe ambreiaj, m-am dus, m-am testat. Când am filmat „Paranoia”, nu îmi simțeam jumătate de față. Am început tratamentul, vor urma doi ani de tratament, dar o să fie bine”, i-a povestit artista lui Răzvan Simion.

Vedeta a avut probleme cu tratamentul pe care l-a ținut

Adda are simptome grele, prezentând paralizii la nivelul feței, urticarii foarte dese și momente de sufocare. Aceasta boală a fost descoperită după un an și jumătate, iar tratamentul pe care îl ține acum este unul dificil, consumând 26 de pastile pe zi. Ea spune că tratamentul mai durează doi ani de zile, dar în prezent s-a obișnuit cu el.

Artista vrea să își reia viața, participând la concerte și evenimente muzicale. Ea speră că în acest fel va reveni la stările bune și pozitive pe care le avea înainte să sufere de această afecțiune care i-a dat peste cap viața.

Citește și: Adda, chinuri mari, din cauza tratamentului pentru borelioză: ,,Mi-e rău de la pastile…”

Sursa: spynews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri