17.7 C
București
duminică, 14 aprilie 2024

Adevăratul motiv pentru care Ionel Tudorache, lăutarul care a descoperit melodia „La Chilia-n port”, a refuzat să se mute în Germania. Soarta a făcut ca, după ani de zile, fiica lui să predea la cea mai mare școală de muzică din Berlin

Publicat peIonel Tudorache a ajuns în Germania la vârsta de 17 ani, însă fix în ultimul moment a decis să se întoarcă înapoi acasă.

„La un moment dat (am fost tentat să rămân în Germania – n.red.). Eram cinci inși, iar ei au ales să rămână. În ultimul moment m-am răzgândit și am zis că mă duc acasă, că e vai de capul lor de ăștia de acasă (dacă ce se întâmpla dacă rămână – n.red.)”, a pocestit lăutarul, la podcastul „ALTCEVA cu Adrian Artene”.

Citește și Gabriela Prisăcariu şi Dani Oţil, Revelion de coşmar în Maldive. Cum i-a prins miezul nopţii dintre ani

El a explicat că nu a regretat această decizie fiindcă aici avea toată familia și prietenii. „Pe timpul comunismului, mulți mi-au zis că am fost fraier. Le-am spus că nu, că e mai bine aici, lângă ai mei. E mare lucru să ai pe cineva de-al tău lângă tine. Acolo n-aveam chiar pe nimeni. Dacă rămânea, eram solo”, a mai spus acordeonistul.

Chiar dacă el a spus…Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri