4.9 C
București
miercuri, 6 decembrie 2023

Adolescent de 17 ani, ucis în bătaie de 2 bărbați! Caz tulburător la Tulcea

Publicat peDoi bărbaţi au fost reţinuţi de procurorii tulceni după ce au bătut un tânăr de 17 ani atât de crunt încât acesta și-a pierdut viața în urma rănilor suferite.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au anunţat luni că procurorii s-au sesizat cu privire la producerea unui conflict petrecut în noaptea de duminică spre luni între mai multe persoane, în Tulcea.

“Din probele administrate până în acest moment a rezultat faptul că de grupul format din cinci tineri, din care făcea parte şi victima F.R.I., s-a apropiat un alt grup de trei persoane cu un comportament agresiv. Fără un motiv anume, unul dintre cei trei, respectiv C.M., în vârstă de 35 de ani, i-a aplicat minorului F.R.I. multiple lovituri, cu pumnul în zona feţei şi cu picioarele în zona abdomenului. Când F.R.I. a reuşit să se ridice şi a încercat să se refugieze din zona în care se aflau agresorii, a fost prins şi imobilizat de către o altă persoană din grupul celor trei, respectiv R.P. în vârstă de 32 de ani. Acesta i-a aplicat două lovituri de pumni la nivelul feţei, urmare a cărora victima a căzut fără cunoştinţă la pământ”, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Potrivit sursei citate, echipajul de prim ajutor sosit la fața locului l-a găsit pe tânăr în stop-cardiorespirator şi au început manevrele de resuscitare, fără rezultat însă. După o oră, a fost declarat decesul tânărului.

Cei doi bărbaţi, de 35 şi 32 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.Sursa: www.realitatea.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri