32.4 C
București
sâmbătă, 23 septembrie 2023

Adolescenta moartă, găsită sub o bancă în parcul din Mangalia, ar fi fost ucisă în altă parte. Există imagini cu indivizi care poartă cagule

Publicat peAdolescenta care a fost găsită fără suflare într-un parc, aproape de plaja din Mangalia, de către un pescar care a trecut pe acolo puţin după ora 5 dimineaţa, ar fi fost omorâtă altundeva. Omul a descoperit-o, a văzut-o, s-a speriat şi a sunat imediat la 112. A spus că a văzut că stătea ghemuită.

Victima ar fi fost adusă în locul în care a fost descoperită

Din primele informaţii victima nu a fost ucisă aici, ci adusă. În parc sunt foarte multe camere de supraveghere pe ale căror imagini s-ar fi observat mai multe persoane dubioase care ar fi purtat cagule, potrivit Observator.

Tot în această zonă există un loc de joacă pentru copii, sunt foarte multe blocuri în apropiere, precum şi un complex sportiv, fiind şi în apropierea falezei.

Localnicii au spus că nu au auzit nimic, nici zgomote, nici ţipete ceea ce duce către ipoteza faptului că această fată ar fi fost adusă şi nu ucisă aici.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă să afle cu exactitate ce s-a întâmplat cu această fată şi cum s-a ajuns la această tragedie.Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri