25 C
București
miercuri, 6 iulie 2022

Adrian Alexandrov, chemat în fața judecătorilor. Cu ce probleme legale se confruntă iubitul Elenei Udrea

Publicat peAdrian Alexandrov, chemat în fața judecătorilor. Partenerul de viață al Elenei Udrea va trebui să se prezinte la Judecătoria Buftea, unde are calitatea de pârât într-un dosar în care reclamant este Distrigaz Sud Rețele SRL, o companie specializată în distribuția de gaze.

Adrian Alexandrov, chemat în fața judecătorilor. Cu ce probleme legale se confruntă iubitul Elenei Udrea

Dosarul de la Judecătoria Buftea are ca obiect „cererea de valoare redusă”, ceea ce înseamnă că Distrigaz vrea să recupereze suma datorată de Adrian Alexandrov. Cel mai probabil, compania alimentează cu gaz casa din Corbeanca aflată pe numele lui Adrian Alexandrov, unde s-ar fi adunat facturi restante. Judecătorii nu au stabilit încă primul termen al procesului.

Elena Udrea, în fața instanței din Bulgaria. Când ar putea fi predată autorităților române

Elena Udrea a fost condamnată, joi, la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”, fiind găsită vinovată pentru luare de mită și abuz în serviciu. În perioada în care a fost ministru al turismului și dezvoltării, Udrea a primit un milion de euro mită de la mai mulți oameni de afaceri pentru a le mijloci contracte cu statul. Înainte de a afla sentința, Elena Udrea și-a luat șoferul și a decis să plece doar cu acesta în afara țării pentru a putea scăpa de această condamnare, nefiind pentru prima oară când fosta politiciană fuge de pedeapsa. Aceasta a ieșit din România pe cale terestră pe la granița Giurgiu, însă a fost găsită la timp în Bulgaria.Elena Udrea a fost reținută în vama Kulata din Bulgaria, la scurt timp după ce a fost anunțată condamnarea de șase ani a acesteia, şi a petrecut noaptea trecută în arestul Poliției de Frontieră din țara vecină.

Când îşi poate vedea Elena Udrea fetiţa, în închisoare: „Va avea regim de maximă siguranță”

În urma sentinței de joi, când instanța supremă a respins contestația în anulare formulată de Elena Udrea, aceasta trebuie să plătească despăgubiri de peste 1,6 milioane de euro către Autoritatea Naţională petru turism şi să înapoieze 900.000 de euro unor martori din dosar, afaceriștii Corin Boian și Adrian Gărdean.

Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri