12.9 C
București
vineri, 17 mai 2024

Adrian Câciu, ministrul Investițiilor: „Avem inflație importată, pentru că suntem DEPENDENȚI, în ceea ce privește alimentele, de importuri”

Publicat pe


Adrian Câciu, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a comentat la Prima News pe tema importului de alimente. Câciu a menționat că România importă produse din țări cu o inflație exponențial mai ridicată, ceea ce constituie o adevărată problemă. 

Adrian Câciu, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a declarat că România are o reală problemă în ceea ce privește importurile de alimente din alte țări. Politicianul a dat drept exemplu produsele aduse din Turcia, o țară cu o inflație de 65%, o rată mult mai mare decât cea a României care este de 2,81%. Prin urmare, țara noastră importă alimente la prețuri foarte mari.

„Noi avem în continuare inflație importată pentru că suntem dependenți, în ceea ce privește alimentele, de importuri nu mai zic de importurile din Turcia. Avem fructe și legume care se importă din Turcia, care are o inflație de 65% trebuie să ne gândim că orice vine de acolo are totuși un preț…



Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri