18.7 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024

Alegeri generale în Panama, cu mize importante / După săptămâni de campanie electorală cu cântece reggaeton şi artişti populari, peste trei milioane de alegători vor decide cine este cel mai în măsură să rezolve problemele economice urgente ale țării

Publicat pe


Panamezii sunt chemaţi la urne duminică în cadrul alegerilor generale, în care vor fi aleşi sute de parlamentari şi funcţionari locali, dar şi preşedintele ţării, dintre opt candidaţi, transmite Agerpres.

Secţiile de votare s-au deschis conform programului la ora locală 7:00 (12:00 GMT) şi se vor închide la ora locală 16:00 (21:00 GMT), ora de închidere putând fi prelungită în cazul în care există alegători în aşteptare, după cum au precizat autorităţile.

După săptămâni de campanie electorală cu cântece reggaeton şi artişti populari, peste trei milioane de alegători vor decide cine este cel mai în măsură să rezolve problemele economice urgente ale Panama, să combată corupţia şi să refacă reputaţia ţării, cunoscută drept un paradis pentru investiţii, relatează Reuters.
 

Jose Raul Mulino, un fost ministru care l-a înlocuit pe popularul ex-preşedinte Ricardo Martinelli în buletinul de vot, după ce Martinelli nu a mai…



Sursa: www.g4media.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri