26.3 C
București
joi, 21 septembrie 2023

Alertă în București: O nouă scurgere de gaze la o stație GPL, în Vitan-Bârzești/ Pompierii au intevenit cu apă asupra buteliei, populația a fost evacuată/ Stația fusese închisă acum trei zile, în urma unui control/ Prefectul Capitalei susține că pericolul a trecut (foto)

Publicat pe


Alertă în București, sâmbătă seară, după ce a avut loc o nouă scurgere de gaze la o stație GPL, în cartierul Vitan-Bârzești, din Sectorul 3 al Capitalei. Stația fusese închisă în urmă cu trei zile, în urma unui control al Inspecției de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat (ISCIR).

Stația de GPL se află pe Strada Energeticienilor, nr. 88, conform surselor G4Media. Pompierii au făcut verificări, iar prefectul Capitalei, Rareș Hopincă, a declarat pentru Antena 3 CNN că pericolul a fost neutralizat, iar 50 de oameni ar fi fost evacuați.

Zona a fost securizată și strada a fost închisă conform imaginilor furnizate de ISUBIF, care susține că sunt scăpări de gaze la un robinet.

ISUBIF a mai transmis că populația a fost evacuată pe o rază de 100 m pentru siguranța acesteia până la remedierea situației. Pompierii au intervenit cu 5 autospeciale de stingere și au acționat cu o perdea de apă asupra buteliei.

știre în curs de actualizare

 

 Sursa: www.g4media.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri