9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Alertă mondială! Boala care ar putea fi de 20 de ori mai mortală decât Covid-19. OMS: ”O viitoare pandemie este doar o chestiune de timp”

Publicat peAlertă mondială! Boala care ar putea fi de 20 de ori mai mortală decât Covid-19. În cadrul Forumului Economic Mondial (WEF), desfășurat sub tema: „Pregătirea pentru boala X”, denumire propusă de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) în 2018, specialiști din sănătate au vorbit despre boala care ar putea îngenunchea omenirea.

Citește și Surpriză de proporții dezvăluită de specialiști. Efectele negative ale alimentului natural despre care se credea că face bine

Alertă mondială! Boala care ar putea fi de 20 de ori mai mortală decât Covid-19

Este vorba despre ipotetica Boală X care ar putea avea o rată de mortalitate de 20 de ori mai mare decât cea a Covid-19 și care fără un vaccin, va face prăpăd în rândul oamenilor.

Specialiștii spun că puțini ar rămâne neatinși de agentul patogen, acesta provocând prăbușirea sistemelor de sănătate și colapsul economiilor, în timp ce lumea ar încerca din nou să stăpânească o forță a…Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri