22.1 C
București
duminică, 5 mai 2024

Alex Dimitriu, despre plângerea penală la DIICOT în cazul „clanului Piedone”: „Am vrut să fiu sigur că Parchetul își face treaba” (VIDEO)

Publicat pe



Alex Dimitriu, candidatul Alianței Dreapta Unită la primăria Sectorului 5, a explicat într-o intervenție pentru emisiunea Bună, România, cu Răzvan Zamfir și Radu Buzăianu, motivul pentru care USR a decis să depună o plângere penală la DIICOT în cazul „clanului Piedone”.

Acesta îl acuză pe Piedone că a creat un grup infracțional organizat și că a vrut să verifice dacă Parchetul își face treaba în acest caz:

“Ideea mi-a venit citind presa pentru că toată schema asta de 46 de oameni care sunt înșurubați în primărie și reprezintă practic clanul interlop al lui Piedone a reprezentat o știre de presă. Am vrut să fiu sigur, deși eram convins că DIICOT s-a autosesizat, am vrut să fiu sigur că Parchetul își face treaba. Avem următoarea situație, Piedone afirmă el însuși că este interlop, apoi apare această anchetă care arată că vorbim despr un grup organizat acolo care face infracțiuni înseamnă că suntem în zodia unui grup…



Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri