11.8 C
București
marți, 21 martie 2023

Alex și Raluca de la Mireasa, sezonul 6, au împlinit 4 luni de la logodnă. Mesajul emoționant al fostului concurent pentru partenera sa: „ Ești acolo pentru mine în fiecare zi”

Publicat pe


  • Alex și Raluca de la Mireasa, sezonul 6, au împlinit 4 luni de la logodnă
  • Mesajul emoționant al fostului concurent pentru partenera sa

Raluca și Alex continuă să își țină fanii la curent și după ce au ieșit din emisiunea Mireasa. Astăzi, cei doi au sărbătorit 4 luni de la logodnă, așa că, fostul concurent i-a făcut o declarație de dragoste partenerei sale cu care s-a căsătorit civil în Marea Finală.

Raluca și Alex de la Mireasa, sezonul 6, au sărbătorit 4 luni de la logodnă

Cu toate că atunci când erau în casa Mireasa, s-au tot certat și părea că relația lor este cu năbădăi, cei doi au depășit această perioadă și par mai fericiți ca niciodată. Pe Instagram, Alex a ținut să își exprime sentimentele pentru partenera sa.

„Soția mea, astăzi 17 martie am făcut 4 luni de la logodna noastră. Acolo, în Viena, pe 17 noiembrie am auzit cel mai frumos ”da” din viața mea. Și era un ”da” spus de tine. Îți mulțumesc pentru toate zilele frumoase pe care mi le faci, pentru iubirea pe care mi-o porți și respectul pe care mi-l acorzi. Îți mulțumesc pentru încrederea de care dai dovadă și pentru că ești acolo pentru mine în fiecare zi. Sincer să-ți spun, o femeie mai bună ca tine nu aș fi putut să găsesc în lumea asta. Pentru mine, după cum bine știi că ți-am mai spus, ești femeia perfectă. Ești tot ceea ce mi-am dorit. Cum am spus și în casa Mireasa, spun și acum, de abia aștept să fii mama copiilor mei. Bineînțeles, la început fetiței mele. Te iubesc mult și îți mulțumesc încă o dată pentru zilele frumoase pe care mi le faci”, a mărturisit Alex, pe Instagram.

Mesajul postat de Alex nu a trecut neobservat, iar Raluca l-a tachinat imediat pe soțul său, spunând că ar fi trebuit să spună și de momentele în care se tot certau.

„Dar pentru nervii provocați nu mi-ai mulțumit!”, a fost reacția Ralucăi.

Alex „i-a dat replica” soției sale, mărturisind că nu își aduce aminte de momentele tensionate din cuplu.

„Care nervi provocați? Nu-mi amintesc!”, a mai spus Alex, pe Instagram.

Citește și: Raluca, o altă femeie datorită lui Alex. Iubirea a schimbat-o în bine pe concurenta de la Mireasa: „Este meritul…” / VIDEO

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri