4.3 C
București
marți, 29 noiembrie 2022

Alexandra Stan a ajuns de urgență la spital. Ce se întâmplă cu artista

Publicat pe


Din cauza problemelor de sănătate, artista a fost nevoită să-și anuleze concertul de la Festivalul Szeged din Ungaria. Artista le-a dat toate detaliile urmăritorilor ei de pe Instagram.

Alexandra Stan a ajuns de urgență la spital

Alexandra Stan este una dintre cele mai apreciate vedete din țara noastră. Aceasta are evenimente atât în România, dar și peste hotare și ține mult să nu-și dezamăgească fanii.

Din cauza problemelor pe care le are, vedeta și-a anulat concertul din Ungaria și le-a cerut scuze fanilor prin intermediul rețelelor sociale.

„Mă întristează că nu voi putea susține concertul în seara asta, pentru că am o infecție la amigdale și febră. Azi am fost la spital aici în Szeget și medicii mi-au recomandat să mă odihnesc și să urmez tratamentul. Îmi cer scuze”, a scris Alexandra Stan într-un story pe Instagram.

Din spusele ei, se pare că se confruntă cu o infecție la amigdale și a primit recomandarea să se odihnească.

Alexandra Stan primește sfaturi de la duhovnicul ei

Alexandra Stan a fost invitată în podcast-ul lui Mihai Morar numit Fain și Simplu și a vorbit deschis despre abuzurile pe care le-a suferit, despre percepția oamenilor despre ea, dar și despre sfaturile pe care le primește de la duhovnicul ei.

Alexandra Stan și-a deschis sufletul în fața lui Mihai Morar la podcast-ul Fain și Simplu și a decis să spună lucrurilor pe nume, adresându-se tuturor celor care cred că ea apare mereu prea dezbrăcată la evenimente, în public sau pe coperta albumului.

Alexandra spune că în România mulți sunt învățați să judece artistele care au o atitudine dezinvoltă, în timp ce peste hotare acestea artiste sunt foarte apreciate.

Cântăreața spune că asta se datorează conflictului dintre generații.

Artista a spus că ea și-a propus să meargă pe drumul ei și să nu se lasă doborâtă de părerile celor din jur.

“Până și duhovnicul meu mi-a zis să fiu pe drumul meu. Adică mi-a zis: ‘E ok ce faci. Nu o să îți aduci cinste mereu, dar mergi pe drumul tău că tu știi mai bine încotro tre să ajungi și mai vii din când în când la mine, eu îți mai zic dacă o iei pe arătură și gata, dar nu mai asculta de ce zice lumea’”, a afirmat Alexandra.

Părerile celor din jur și criticile pot afecta foarte mult, în special dacă le primește o femeie foarte sensibilă. Alexandra a mai povestit că deși duhovnicul ei nu se uită pe Instagram sau la televizor să îi vadă

“Eu știam că o să îți pară rău că faci unele chestii, dar te-am lăsat. Că le faci, dup-aceea vii la mine și le vorbim”, a povestit Alexandra că i-a zis duhovnicul ei.

De asemenea, preotul i-a mai transmis că el îi percepe cariera de la sfârșit la început și știe unde o să ajungă. El o lasă să facă ce vrea pentru că trebuie să se loveasă și singură de anumite greșeli.

Doria Ragland duce gunoiul în timp ce fiica ei se află la Jubileul Reginei. Cum a fost fotografiată mama lui Meghan Mark…Sursa: a1.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri