22.6 C
București
miercuri, 10 august 2022

Alexia Eram, declarație de iubire pentru Mario Fresh. Fotografia emoționantă cu cei doi: ”Dragostea învinge mereu”

Publicat pe  • Alexia Eram și Mario Fresh, fotografie emoțioanantă
  • Ce declarație i-a făcut iubitului ei

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani, iar cu toate că au trecut și prin momente mai puțin bune, aceștia au rămas împreună.

Alexia Eram i-a făcut o declarație de iubire lui Mario Fresh

Cei doi au plecat recent într-o vacanță în Dubai, acolo unde au petrecut momente frumoase în doi, dar și au creat amintiri. Astăzi, Alexia Eram a postat una dintre fotografiile în care alături de Mario Fresh, asta în timp ce cântărețul o sărută pe obraz.

Fiica Andreei Esca a publicat și câteva cuvinte de iubire pentru partenerul ei de viață, iar declarația a primit o mulțime de reacții pe rețelele de socializare.

”Dacă iubești pe cineva , iubesșe-l 100%. Spune-i fără vreun motiv, arată-i în fiecare zi cât de important/a este pentru tine. Viața este scurtă și fragilă. Doar pentru ca cineva este astăzi lângă tine nu înseamnă ca va fi și maine. Nu il lua de bun și nu îți ascunde sentimentele. Totul este temporar, dar dragostea învinge mereu”, a scris Alexia Eram pe rețelele de socializare.

Alexia Eram și Mario Fresh au fost despărțiți

Anul trecut, Alexia și Mario Fresh au trecut printr-un moment de cumpănă în relația lor. Cei doi au fost despărțiți pentru o scurtă perioadă, dar și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și trebuie să-și continue povestea de dragoste.

Invitată într-o emisiune TV, Alexia Eram mărturisea că în orice relație există urcușuri și coborâșuri, însă în cazul lor au reușit să treacă peste ele și să-și vadă mai departe de iubirea pe care și-o poartă unul celuilalt.

„În relații există bune și rele, urcușuri și coborâșuri, perioade grele și mai puțin grele (…)„Inima este completă. (…) Da, este dragoste. Multă dragoste. Mereu a existat iubire”, spunea Alexia Eram.

Citește și: Alexia Eram este însărcinată?! Fanii au observat imediat o burtică suspectă în imaginile postate de Mario Fresh / FOTO

Sursa: spynews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri