10.6 C
București
vineri, 10 mai 2024

Alin Nica, demis de la șefia PNL Timis pentru că nu a acceptat alianța cu PSD, va candida din partea Dreptei Unite: „Dacă ai bun simţ şi responsabilitate în politică eşti un fraier”

Publicat pe


Alin Nica a anunțat că va candida din partea Alianței Dreapt Unită (USR-PMP-Forța Dreptei) pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș, relatează News.ro. Anunțul vine la o lună după ce a fost demis din fruntea PNL Timiș pentru că nu a accepta o alianță la nivel local cu PSD și candidatura lui Alfred Simonis.

Alin NicaFoto: AGERPRES

„Dacă ai bun simţ şi responsabilitate în politică eşti un fraier”, şi-a început discursul Alin Nica în faţa susţinătorilor săi de la Forţa Dreptei, USR şi PMP la lansarea candidaturii pentru al doilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

„Responsabilitatea e demodată în politica din România pentru că politicianul urmăreşte cu totul altceva, cum să îi fie bine, cum să combine sau să se combine. Să ambaleze frumos mizeria sau lipsa de competenţă şi să îmbrace în haine de firmă diletantismul, trecutul dubios şi lipsa de performanţă. M-am luptat cu…



Sursa: www.hotnews.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri