9 C
București
duminică, 25 septembrie 2022

Alin Nica: fără politruci PSD în deconcentrate

Publicat pe„Fără politruci PSD în deconcentrate” – e deviza PNL la negocierile cu PSD, în județul Timiș. Liberalii nu se prea înțeleg cu social-democrații în județul Timiș. Deși au o colaborare la guvernarea centrală, în plan local disputele sunt aprinse.

Liberalii lui Nica sunt supărați că au pierdut conducerea Prefecturii, în defavoarea unui pesedist. Conducerea Spitalului Județean din Timișoara și a Inspectoratului Școlar Județean, la fel. Alin Nica declară că în cadrul discuțiilor avute între PNL și PSD pentru împărțirea politică a conducerii deconcentratelor nu ar vrea să aibă loc schimbări cu „politruci” sau „alte persoane lipsite de competență”.

„Fără politruci PSD în deconcentrate”

Liberalul Alin Nica admite că sunt discuții cu cei de la PSD pentru conducerea instituțiilor deconcentrate, după formarea alianței între cele două partide la nivel național. „Sper să ajungem la un numitor comun.”, a spus Alin Nica: „Nu aș vrea să avem schimbări ca pe vremea PSD-ului, cu politruci sau alte persoane lipsite de competență”.

citește și: Diversiunea “benzina scumpă,” posibilă piesă a “Doctrinei Gerasimov”

După ce liberalii au rata numirea unui prefect PNL în Timiș, poziția fiind adjudecată de PSD, o altă schimbare a avut loc la vârful Spitalului Județean. Liberalul Raul Pătrașcu a fost înlocuit cu social-democratul Sorin Barac.

„Noi am colaborat la CJ foarte bine cu managerul Raul Pătrașcu. Nu vedeam niciun motiv ca acesta să fie schimbat. Nu am vrea să facem schimbări politice bazate pe afinități politice, ci pe competență. Domnul Pătrașcu a condus Spitalul Județean prin pandemie. Mai cred că și-a arătat eficiența managerială. De aceea nu vedeam niciun motiv să îl schimbi după pandemie. Avem proiecte importante la Spitalul Județean. Maternitatea, clădirea de interconectare, noul UPU pe care dorim să îl inaugurăm la vară. Nu ne e indiferent cine conduce spitalul. Nu îl cunosc pe noul manager, sper să fie un bun manager, dar în continuare ne urmărim interesele locuitorilor județului.” a declarat Alin Nica, potrivit expressdebanat.ro.

citește și: DSU vrea să instaureze cenzura: cine critică guvernul “e cu rușii”Sursa: romanialibera.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri