14.5 C
București
marți, 7 mai 2024

Am descoperit 10 motive pentru care, de fapt, Marcel Ciolacu e mai MOLDOVEAN decât moldovenii! Chiar nu știai nimic din aceste lucruri!

Publicat pe


Premierul Marcel Ciolacu s-a autodeclarat moldovean „cu toate că Buzăul nu este în Moldova” cu doar câteva zile înainte ca gluma făcută joi la Timişoara să facă ocolul mediatic al României în mai puțin de 24 de ore. Este sau nu este Marcel Ciolacu moldovean? Și dacă da, cât de moldovean? Gândul a descoperit 10 motive pentru care liderul PSD este, de fapt, mai moldovean decât moldovenii. 

Aflat, pe 5 aprilie, anul acesta, la Bârlad, pentru a urmări stadiul lucrării de infrastructură rutieră la centura ocolitoare a municipiului, Marcel Ciolacu a susținut că este moldovean, deși „Buzăul nu este în Moldova”.

Mă bucur că în sfârşit vorbim de autostrada Moldovei şi am văzut împreună azi cu domnul ministru (Grindeanu – n.r.) că pe anumite porţiuni suntem la stratul doi. S-a făcut o mare nedreptate Moldovei, pentru că este ultima, şi iar trebuie s-o spun, a venit un bănăţean să ne facă nouă autostradă, cu toate că Buzăul…



Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri