22.6 C
București
miercuri, 10 august 2022

”Am simțit că cineva mă pipăie pe fund. I-am stricat: Ce faci perversule?”. Turistă canadiană oripilată în centrul Clujului

Publicat peO turistă canadiană, de origine română, a trăit în centrul Clujului o experiență pe care nu a trăit-o nici în anii 1990.

Plecată de 23 de ani în Canada, Anamaria s-a întors acasă pentru o vacanță în Cluj-Napoca. ”Orașul este frumos. S-au schimbat multe lucruri în bine. Sunt terase peste tot, pavaj și clădirile au fost refăcute. Piața Unirii este frumoasă și orașul e vibrant. Au fost concerte în Piața Unirii, așa cum e în marile capitale, dar asta atrage și perverșii”, ne-a relatat ea. 

Clujeanca plecată în Canada, unde lucrează în cercetare medicală, se afla, joi seara, împreună cu soțul lângă Casa Matei, admirând străzile pitorești. ”La un moment dat am simțit că cineva mă pipăie pe fund. I-am stricat: Ce faci perversule? Era un tip așa chel, îmbrăcat în alb. M-a prins de fund și după aceea a plecat ca și când nimic nu s-a întâmplat. I-am spus soțului, dar omul era deja la distanță”, a mai spus Anamaria.

Am vrut să mă duc să îi rup diniți din gură, dar noi suntem obișnuiți cu regulile din lumea civilizată, unde dacă îți faci singur dreptate ai numai probleme. Nu mai e cum era în 1990 prin Cluj-Napoca, vestul sălbatic. Incident regretabil”, ne-a spus și soțul femeii. 

Foto: IlustrativăSursa: www.stiridecluj.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri