11.9 C
București
luni, 13 mai 2024

Am uitat să mor” | Cazul impresionant al unui bărbat bolnav de cancer terminal care s-a recuperat după ce s-a mutat într-o ţară inclusă în „Zona Albastră

Publicat pe


Un bărbat de 66 de ani, care suferea de cancer pulmonar în fază terminală, a luat decizia de a se întoarce acasă, într-o ţară inclusă în Zona Albastră. La scut timp starea sa de sănătate s-a îmbunătățit considerabil şi 30 de ani mai târziu şi-a spus povestea sa.

Stamatis Moraitis a trăit încă 30 de ani din momentul în care medicii I-au dat diagnosticul de cancer pulmonar în faza terminală. El a decis să îşi spună povestea atrăgând astfel un semnal de alarmă cu privire la impactul pe care îl au zonele în care trăim asupra sănătății noastre. 

După ce a petrecut cea mai mare parte a vieții în suburbiile din New York și Florida, Moraitis s-a confruntat cu dificultăți respiratorii și incapacitatea de a-și continua viața de zi cu zi. 

Imediat cum a aflat că suferă de cancer în fază terminală Moraitis a luat o decizie tranşantă. S-a mutat înapoi în țara sa natală pe insula izolată Ikaria din Grecia, celebră pentru…



Sursa: www.antena3.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri