11.8 C
București
duminică, 26 martie 2023

America Express, 8 februarie 2023. Jean Gavril și Dinu, conflict cu un taximetrist din cauza banilor. „Să nu aibă un pistol la el”

Publicat peDupă proba cu sosul tabasco au plecat către prima destinație din cursa pentru ultima șansă. Bie și Mikey, frații Gavrilă și Scărlătescu și Doina au mers, în grabă, să facă autostopul, dar nu toți au avut același noroc la mașini. Jean și Dinu au avut chiar și o neînțelegere pe traseu care i-a tras pe dreapta și au fost nevoiți să găsească o altă mașină. Iată ce s-a îmtâmplat.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 6 februarie 2023. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, schimb de replici ironice pe plajă. Ce și-au reproșat

Ce s-a întâmplat după ce Jean și Dinu au ieșit in mașina taximetristului, la America Express ediția 16 din 8 decembrie 2023. De la ce a pornit neînțelegerea

Pentru că taximetrisul pe care au reușit să îl convingă să îi ducă la plantația de ardei iuți nu a înțeles că cei doi nu au de fapt bani, a pornit un întreg concflict. La un moment dat, pe traseu, bărbatul a oprit mașina, dar le-a explicat că de acolo îi va lua altcineva.

Cu toate acestea, la finalul cursei, el le-a cerut 300 de pesos, prețul drumului. Între timp, a mai apărut încă un barbat care intermedia conversația, dar pentru că nu s-au înțeles, au plecat.

„Faptul că ne cerea bani, mi se rupea. Și dacă se dădea jos, ce să-mi facă? Era un pișpirel. Frica mea era doar să nu aibă vreun cuțit, vreun pisol la el. Atunci era o problemă”, au spuns frații.

În lipsă de altă variantă, băieții au luat-o la pas și în scurt timp au reușit să găsească o nouă mașină, însă nu aveau loc toți. Cu toate acestea, Dinu a venit cu o idee inedită: l-a întrebat pe șofer dacă o poate lăsa pe soția lui să îl aștepte puțin acolo.

Jean, însă, a încercat să îl aducă cu picioarele pe pământ, explicându-i că el nu știe cum e să fie căsătorit. „Un sfat de la fratele tău mai mare: să nu-ți lași niciodată nevasta pentru unu care îți bate la geam și zice: du-mă până acolo”, a spus el.

Citește și: America Express, 7 februarie 2023. Concurenții au avut parte de peripeții la cazare. Unde au dormit Puya și Melinda

Tot ce trebuie să știi despre America Express – Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express – Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 8 februarie 2023. Concurenții au primit o misiune picantă. Cum au reușit să termine o sticlă cu sos tab…Sursa: a1.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri