17.2 C
București
marți, 21 mai 2024

Ana Baniciu a ales deja bona pentru bebelușul ei. Actrița nici nu a vrut să audă de părerea soțului: „Nu așa funcșionează, eu aleg”

Publicat pe



Ana Baniciu este în culmea fericirii la gândul că își va ține în brațe, cât de curând, primul copil. Vedeta a vorbit despr eultimele pregătiri, ba chiar a dezvăluit că a ales și bona care o va ajuta să aibă grijă de copil în prima perioadă din viața sa.

Citește și: Ana Baniciu și Edy Kovacs au decis cine le va boteza primul lor copil: „Este prietena mea cea mai bună din copilărie, ne cunoaștem de la 2 ani”

Ana Baniciu a ales deja bona pentru bebelușul ei

Vedeta și Edy Kovacs sunt împreună de câțiva ani iar anul trecut, în septembrie, s-au căsătorit religios. Acum așteaptă și primul lor copil iar pregătirile pentru eveniment sunt în toi. Ana Baniciu va naște în iunie, natural, fiind mândră de decizia ei. Chiar și medicul a felicitat-o pentru curajul de care va da dovadă prin această decizie.

„Nu știu cum se calculează, că în luni este destul de dificil. Mai am șapte săptămâni li nasc. Mai e foarte puțin. De pe 1 iunie…



Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri