7.3 C
București
vineri, 24 martie 2023

ANAF scoate la licitație apartamentul lui Ioan Becali din centrul Capitalei: prețul de pornire – peste 1 milion de lei. Cum arată blocul

Publicat pe


Miercuri, 15 Martie 2023, ora 11:55

480 citiri

Ioan Becali, la eliberarea din penitenciar, în mai 2018 FOTO Hepta

ANAF încearcă să vândă o proprietate a lui Ioan Becali pentru recuperarea unor prejudicii.

Este vorba despre apartamentul situat pe Calea Floreasca din București, pe care ANAF vrea să obțină 1,16 milioane lei (976.000 lei fără TVA), arată documente analizate de Profit.ro.

Situat într-un bloc cu 4 etaje, apartamentul are o suprafață de 118 metri pătrați și a fost modificat de la o configurație inițială de 3 camere la una de 5.

Blocul din cartierul Floreasca unde se găsește apartamentul lui Ioan Becali FOTO Google Maps

În martie 2014, Ioan Becali a fost condamnat, cu executare, de către Curtea de Apel București la șase ani și patru luni de închisoare, în Dosarul Transferurilor, în care acuzațiile au vizat fapte de înșelăciune și evaziune fiscală privind transferurile unor jucători.

De asemenea, în 20 februarie 2018, magistrații instanței supreme au decis condamnarea la cinci ani și opt luni de închisoare a lui Victor Becali, Ioan Becali a primit șapte ani și patru luni de închisoare, în timp ce Cristian Borcea a fost achitat, în dosarul în care au fost acuzați că i-au dat mită aproape 200.000 de euro fostei judecătoare Geanina Terceanu pentru a da o soluție favorabilă în dosarul transferurilor de jucători.

Un alt caz în care ANAF încearcă recuperarea unor prejudicii prin vânzarea de bunuri este cel al fostului politician și ministru Elena Udrea. Fiscul a scos la licitație un lot de terenuri, două mașini, dar, potrivit informațiilor Profit.ro, ar intenționa să vândă și alte bunuri ale fostului politician, cum ar fi apartamente din București.

Sursa: ziare.com

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri