22.3 C
București
duminică, 19 mai 2024

Analiza profesorului Stan asupra economiei ruse după invazia din Ucraina: “Economia Rusiei este mai puternică după începerea războiului”

Publicat pe


Într-o ediție recentă transmisă live de Gândul, prof. univ. dr. Valentin Stan, istoric și analist politic, a investigat efectele invaziei Rusiei în Ucraina asupra economiei ruse. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă

Profesorul Valentin Stan a remarcat că o serie de bănci mari din Rusia generează acum mai mulți bani decât înainte de declanșarea războiului. Acesta a atras atenția asupra faptului că, în ciuda sancțiunilor impuse de comunitatea internațională împotriva Rusiei, previziunile economice indică o creștere a PIB-ului rusesc în 2024. El a subliniat că, în istorie, sancțiunile nu au reușit niciodată să înfrângă o țară, mai ales una cu resurse economice și militare considerabile.

„Nu-i așa că rușii sunt terminați? Am înțeles că i-au terminat cu sancțiunile. O serie de bănci mari generează acum mult mai mulți bani în Rusia decât înainte de începerea războiului.

Potrivit previziunilor FMI, Rusia, care…



Sursa: www.gandul.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri