1 C
București
sâmbătă, 9 decembrie 2023

Anamaria Prodan a primit rolul principal în noul film al lui Iura Luncașu: „Acum a venit timpul să trăiesc pentru mine”

Publicat peAnamaria Prodan se pregătește să exceleze în cinematografie, după ce a primit rolul principal, alături de actorul Cristi Iacob, în noua comedie „Complotul bonelor”, regizată de Iura Luncașu.

Impresara, în vârstă de 50 de ani, debutează în cinematografie alături de nume importante. Iura Luncașu este cunoscut ca fiind „regele telenovelelor”, pentru serialele fenomen „Pariu cu viața” și „Inimă de țigan”.

Comedia promite să fie una de succes, mai ales că îl are ca rol principal masculin pe Cristi Iacob.

La vârsta de 50 de ani, Anamaria Prodan debutează în cinematografie

Filmările au început weekend-ul trecut, la Cluj, loc în care Anamaria Prodan a fost primită ca un adevărat star. Impresara este tare încântată de această provocare din viața sa.

„Sunt fericită. Iura Luncașu a avut încredere oarbă în mine. În ziua în care m-a sunat am știut că vom face o echipă minunată împreună. Am rolul principal în comedia „Complotul bonelor”.

Filmările se desfășoară în Cluj și în străinătate. Este o comedie romantică despre viața unei femei puternice, care a construit un imperiu. Cumva dacă vreți părți din viața mea. De aceea spun că mă regăsesc perfect și mă simt minunat în rolul meu.

Este un film în care mă regăsesc perfect și când joc rolul acesta practic retrăiesc momente din viața mea”, a declara Anamaria Prodan, pentru Click.

Anamaria Prodan: „Mereu m-am concentrat pe carierele altora”

Impresa și-a intrat deja în rol, mai ales că și ipostaza de actriță în comedie îi surâde. Producătorii se așteaptă ca această comedie să fie un succes de box office.

„Mă simt perfect, căci toată echipa mea este de super profesioniști. Cristi Iacob, pe care îl ador, joacă rol principal alături de mine. Mă ajută enorm.

Mă învață non-stop. Iura este lângă mine, secundă cu secundă, și îmi dă încredere! Adrian Pescariu la fel este lipit de mine. Toată echipa de la mic la mare m-au primit în familia lor cu multă bucurie!

Sunt fericită căci acesta a fost un vis al meu din copilărie, de care nu am avut timp până acum, căci mereu m-am concentrat pe carierele altora.

Acum a venit timpul să trăiesc pentru mine. În curând, veți râde pe săturate în comedia romantică «Complotul bonelor»”, a mai adăugat Anamaria Prodan.Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri