6.7 C
București
duminică, 3 decembrie 2023

Anamaria Prodan, în culmea fericirii! Impresara nu s-a mai ascuns: Este ceva minunat

Publicat pe


Impresara a filmat trei săptămâni în Bali și a subliniat că experiența este de-a dreptul minunată. Anamaria Prodan le-a transmis și multe mulțumiri colegilor săi.

Anamaria Prodan le-a transmis multe mulțumiri colegilor

„Am filmat 3 săptămâni în Bali. Este ceva minunat să poți să joci într-o comedie și să ai și norocul de așa colegi de platou. Le mulțumesc din suflet pentru fiecare sfat pe care mi l-au dat. Iura Luncașu este o minune de om, care va rămâne în sufletul meu forever!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Viva.

De asemenea, Anamaria Prodan a vrut să îi mulțumească lui Iura Luncașu pentru provocarea pe care a acceptat-o. Impresara susține că a învățat foarte multe lucruri și de la colegul ei de platou, actorul Cristi Iacob.

„Îi mulțumesc pentru încrederea oarbă pe care a avut-o în mine! Am învățat de la Cristi Iacob enorm din arta filmului. Toți au fost trup și suflet lângă mine!”, a mai spus Anamaria Prodan, conform sursei menționate.

Anamaria Prodan s-a simțit foarte bine în timpul filmărilor

O parte din filmări au avut loc și la Cluj, iar Anamaria Prodan a mărturisit că fiecare moment petrecut pe platourile de filmare a fost o adevărată bucurie.

„Am filmat la Cluj și în Bali, luni de zile. Fiecare moment a fost o bucurie”, a completat impresara.

Totodată, aceasta s-a bucurat și de faptul că fiul ei, Laurențiu Jr., a jucat alături de ea și s-a descurcat foarte bine.

„Sunt mândră de băiatul meu, Laurentiu Jr, pentru cum a pus suflet în rolul lui. La fel și pe el, toți l-au înconjurat cu multă dragoste”, a conchis Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a vorbit despre divorțul ei de Laurențiu Reghecampf

Anterior, Anamaria Prodan a vorbit despre divorțul ei de Laurențiu Reghecampf. Vedeta a zis că ea crede că el a divorțat de ea, deși este puternică, frumoasă, cu o carieră strălucită și o imagine bună, pentru că este un bărbat slab și a ales-o pe Corina Caciuc, care ar fi o femeie de moravuri ușoare, potrivit spuselor sale, pentru că el se simte „bărbat” lângă ea.

„De ce un bărbat pleacă de lângă o femeie puternică, frumoasă, cu carieră, cu minte, cu imagine, de ce? Că e slab. De ce alege o femeie pe care au avut-o toți de la A la Z, pe care toți o țin o oră, o consumă, o aruncă.

Pentru că acolo se simt ei bărbați și buni. Asta nu înțeleg ei…”, a zis ea în cadrul podcastului „Te Ascult” de pe canalul de YouTube „Ilinca Vandici”.Sursa: www.capital.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri