18.6 C
București
duminică, 19 mai 2024

Anamaria Prodan, încă un atac la Reghecampf: „E o epavă. Parcă văd că tot pe scări la noi, la Snagov, va ateriza” (FOTO)

Publicat pe



Anamaria Prodan a ajuns, vineri, la Judecătoria Buftea în procesul pe care i l-a intentat Corina Caciuc, actuala parteneră a lui Laurențiu Reghecampf. Aceasta din urmă, însă, nu a venit la termenul de judecată, preferând să fie reprezentată doar de avocați. La ieșirea de la instanță, impresara i-a făcut praf pe cei doi.

Anamaria Prodan, val de ironii la adresa Corinei Caciuc

„Este adevărat. La termen am fost eu și avocații mei. Să fiu sinceră, m-am amuzat. Domnișoara avocat a acestei vedete internaționale care m-a dat în judecată pentru distrugerea imaginii publice a fost pusă într-o situație incredibilă. Nu a avut niciun act doveditor care să susțină lipsa de la termen a clientei sale.

Motivele erau hilare: 1. Nu are contractul lui Reghecampf din Arabia Saudită, căci nici Reghecampf nu-l are. Acesta l-a semnat doar în limba arabă și nu este tradus. Așa ceva nu am auzit nici în cărțile de colorat. Nu a avut un act medical care să…



Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri