16.7 C
București
luni, 3 octombrie 2022

Anamaria Prodan, mesaj surprinzător pentru Reghecampf. Lovitură de teatru înainte de al doilea termen în procesul de divorţ

Publicat peAnamaria Prodan, mesaj surprinzător pentru Reghecampf. Sexy-impresara a mărturisit că, de ceva vreme încoace, a reușit să treacă peste dezamăgirea pe care a avut-o în căsnicie, iar acum așteaptă să divorțeze.

Anamaria Prodan, mesaj surprinzător pentru Reghecampf. Lovitură de teatru înainte de al doilea termen în procesul de divorţ

„Divorțul nostru va avea termen peste o lună, vom vedea ce se va mai întâmpla până atunci”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik. În acest moment, cei doi nu îşi mai vorbesc deloc: „Eu îmi văd de afacerile mele, el își vede de ale lui. Nu mai vorbim deloc, nu se pune problema să mai comunicăm, nu avem ce să ne spunem. Și nu, nu m-a felicitat nici de 1, nici de 8 Martie, dar nici nu era nevoie!”.

Anamaria Prodan îl face de râs pe Reghecampf! Dezvăluire-bombă în plin scandal de divorţ: „Ne este prea rușine!”

Anamaria Prodan nu s-a abţinut însă să o atace din nou pe Corina Caciuc, iubita lui Laurenţiu Reghecampf. „Îi este foarte teamă de amantă, îmi spun asta prietenii care se distrează că nu are voie nici să își sune copilul. Dar este alegerea lui. Așa a ales o viață. M-am chinuit ani la rândul să-l ridic și nu a rezistat alături de mine și de familia mea să fie sus! Sufletele mici rămân mici mereu și Dumnezeu îi trimite unde le este locul. Oamenii răi și dușmănoși cu copiii lor, care fură de la copiii lor, nu vor avea succes pe termen lung. Eu cred prea tare în Dumnezeu și știu și am înțeles că l-a luat de lângă noi ca să ne fie bine și să ne aducă ceva ce merităm în viață, adică devotament, demnitate și liniște”, a mai spus Anamaria Prodan.

Sursa: www.romaniatv.net

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri