22.6 C
București
miercuri, 10 august 2022

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre Reghe. Cum încerca să-i spele imaginea, după ce era fotografiat „prin păduri cu altele”

Publicat peAnamaria Prodan, noi dezvăluiri despre Reghe. Impresara nu poate să uite momentele când încerca să îi spele imaginea soţului său, după ce era fotografiat în timp ce se afla în compania altor femei. Vedeta mărturiseşte că mereu l-a iertat şi l-a apărat în faţa tuturor, chiar dacă multe din vorbele spuse despre el erau adevărate.

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre Reghe

Agentul sportiv îşi aminteşte momentele când se ruga de jurnalişte să nu publice anumite imagini sau informaţii legate de amantlâcurile soţului ei. Anamaria Prodan a mai mărtuisit că lângă ea a reuşit să se dezvolte şi să devină bărbatul care este astăzi.

La noi, toți anii ăștia, chiar dacă au fost presărați cu momente urâte și cu căderi din astea mai dezastruoase ale soțului meu, noi l-am ridicat întotdeauna. Noi am reușit să îl facem să sclipească de fiecare dată. De asta eu am încercat un an de zile…

Când presa îl găsea prin păduri, ascuns cu altele și alții, pe la Letea sau nu știu pe unde. Eu sunam, mă rugam de toată lumea. ‘Vă rog, nu publicați. Vă rog, vă implor. Am muncit o viață pentru el, îi distrugeți imaginea’. Am avut mare noroc cu presa pentru că mulți au ținut foarte tare la mine și mulți îl cunosc de când l-am luat. Știau că nu era nimic.

El lângă mine a terminat școala. El lângă mine a făcut facultate, el lângă mine și-a dat licența. El lângă mine a construit așa, cum învață doamna educatoare un copil să scrie, caligrafie. Așa am făcut eu cu Reghecampf”, a spus Anamaria Prodan, în cadrul unui podcast.

Citeşte şi: Scrisoarea lui Traian Băsescu pentru Anamaria Prodan a fost „desecretizată”. Complimente pe bandă rulantă: „O femeie frumoasă şi inteligentă” (FOTO)

Anamaria Prodan, avertisment teribil pentru fostul soţ

La doar două zile după ce Reghecampf a semnat pentru două sezoane cu Neftchi Baku, sexy-impresara l-a avertizat ce-l poate aștepta la noua sa echipă din Azerbaidjan. „Să-l ajute Dumnezeu sa facă ceva aici, noi ne rugăm să-i meargă bine. Caci dacă nu se concentrează, e pericol maxim pentru cariera lui! Dacă mai ascultă de amantă să facă ședințe foto și să îi posteze burțile, picioarele, etc, o să ajungă foarte rău. La Craiova, ați văzut unde l-au dus postările, instagramul, ședințele foto…

E greu ca în țările acestea să ai trecut dubios. Și am mai zis-o. Îl va urmări toată viața trecutul acestei femei. Și dacă va câștiga ceva, ea îl va trage în jos. Dacă va pierde, îl va îngropa… Oricum o dai, trecutul ei povestit de toți cu poze si filmări ce le am văzut tot prin ziare pentru el înseamnă finish de carieră. Dar și le-a asumat într un final. Acum trebuie să vadă cum face mai departe”, a spus Anamaria Prodan pentru Playtech.

Eu însă știu, trecutul de acest gen al cuiva îngroapă persoana de lângă mai ales dacă ea este celebră cum este Reghe! Când Kamara i-a dat sfaturi să se trateze de boli, să meargă la școală, să nu mai fumeze, să nu mai bea, și când a mai și apărut online, în secunda aceea Laurențiu Reghecampf a murit cumva metaphoric. Să-i ajute Dumnezeu să facă rezultate, să se vorbească despre el, căci altfel se va vorbi numai despre viața deșucheată a amantei… Sorry, dar asta e adevărul!”, a mai spus Anamaria Prodan.

Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri