13.7 C
București
luni, 3 octombrie 2022

Ancheta în cazul polițistului care a călcat cu mașina două copile este aproape gata. Fetița care a supraviețuit va fi expertizată la INML

Publicat peFetița care a scăpat cu viață în urma accidentului rutier din data de 13 ianuarie, comis de un polițist aflat la volanul mașinii de serviciu, pe o trecere de pietoni din strada Laminorului din București, va fi expertizată, miercuri, la sediul INML, la cererea procurorului care instrumentează dosarul. Copilul va fi supus inclusiv unei expertize psihologice.

Marina, fetița în vârstă de 11 ani care a scăpat cu viață din accidentul cumplit, provocat de un polițist aflat la volanul mașinii de serviciu va merge, miercuri,  la sediul Institutului Național de Medicină Legală (INML).

Avocatul Adrian Cuculis, care reprezintă familiile celor două copile de 11 ani care au căzut victime polițistului vitezoman, a declarat, pentru Gândul, că Marina va face obiectul a două expertize. Una legată de fractura suferită la picior, iar a doua se referă la latura emoțională a victimei, care va fi supusă și unei expertize psihologice.

Tragedia, surprinsă de o cameră de supraveghere

Conform avocatului, după ce raportul medico-legal va fi depus la dosar, procurorii mai au de așteptat și finalizarea expertizei tehnice a mașinii de poliție, după care dosarul va putea fi trimis în judecată.

Două fetițe de 11 ani au fost lovite în plin pe o trecere de pietoni de o maşină a Poliţiei, joi, 13 ianuarie. În urma impactului, una dintre copile a murit, iar cealaltă a fost rănită și transportată la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu.

Momentul în care cele două fetițe au fost călcate de mașina de poliție, pe Bulevardul Laminorului, din Sectorul 1, a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. Conform imaginilor, Raisa, fetița de 11 ani care a murit în urma impactului, a fost aruncată pe capota mașinii și purtată circa 50 de metri.

Agentul Constantin Popescu, care era singur în mașină, nu băuse și nu consumase droguri. Acesta este cercetat, sub control judiciar, pentru ucidere din culpă.

Sursa: www.gandul.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri