12.8 C
București
sâmbătă, 1 aprilie 2023

Andreea Bălan și Jean Gavril au flirtat fără pic de jenă: „Pe mine mă excită frișca și să trișez” VIDEO

Publicat peAndreea Bălan și Jean Gavril au avut parte de prima lor apariție împreună, în public, după ce s-au pupat în cadrul emisiunii America Express. Ce părere a avut soția artistului despre sărutul dintre el și focoasa blondină.

Andreea Bălan, detalii picante din viața ei privată

Jean Gavril și Andreea Bălan au încins spiritele la America Express, în cadrul ediției în care au fost nevoiți să se căsătorească pentru o zi și să își consolideze mariajul printr-un sărut, la starea civilă.

Întorși înapoi în România, emisiunea fiind filmată pe continentul american în vara anului trecut, jurata de la Te Cunosc de Undeva și câștigătorul de la Dancing on Ice au fost invitați în emisiunea Podcastito Express, găzduită de Bordea și Cortea.

Cei doi au povestit peripețiile prin care au trecut în America Express, Jean Gavril și Andreea Bălan complimentându-se reciproc, flirtând deschis în cadrul emisiunii. Ce au spus în privința zvonurilor ce au apărut în mediul online, după sărutul lor.

Jean: Suntem foarte compatibili.

Andreea:  Mie îmi plac bărbații înalți și arătoși. Eram happy.

Jean: Aveai fluturi în stomac.

Andreea:  Eram happy pentru că am scăpat fiecare de partenerul nostru.

Jean:  Ești o parteneră extraordinară, doar că nu ești a mea.

Andreea: Am început cu fluturii, cu preludiu.

Jean: Eu am buzele groase și cărnoase, toată lumea e geloasă pe buzele mele.

Andreea: Nu ne-am pupat la (nr. show-ul de dans unde au fost rivali) că era soția lui acolo. În general, pe mine ma excită… frica și sa trișez. Însă Jean nu are discernământ. Face ce îl taie capul.

Jean:  Dar ce am făcut, doar nu am făcut nimic, nu?”, a fost dialogul dintre cei doi, la Antena Play.

Ce spune soția lui Jean Gavril despre sărutul lui cu Andreea Bălan

Andreea Bălan s-a arătat încântată de echipa pe care a format-o cu Jean Gavril în show-ul de la Antena 1, dezvăluind că și-a putut arăta o latură pe care o ținea ascunsă de ceva vreme, simțindu-se confortabil în compania cântărețului.

„Eu mi-am ținut viata privată ascunsă în ultimii doi ani și nu spun dacă am cui să dau explicații și nici nu dau eu în general explicații. Eu mă îndrăgostesc repede în general. Dar sunt curioasă ce va zice soția ta. (n.r. soția lui Jean Gavril).

Eu m-am simțit lângă Jean mult mai feminină, mai relaxată, nu am mai fost în energie feminină de mult timp, l-am lăsat să conducă și l-am urmat.”,  a declarat Andreea Bălan la „Podcastito Express”.

La rândul său, Jean Gavril a glumit că speră ca Andreea Bălan și soția lui, Bianca, să nu se întâlnească prea curând, după momentul buclucaș de la America Express, cu toate că partenera lui de viață ar fi o femeie extrem de înțelegătoare.

Sursa: playtech.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri