12.8 C
București
sâmbătă, 1 aprilie 2023

Andreea Berecleanu a dezvăluit care este relația dintre ea și Andreea Esca: „Ne-am fost alături în momentele cele mai importante ale vieții noastre”

Publicat peAndreea Esca și Andreea Berecleanu sunt două dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri, din România.

Numele lor au greutate în domeniul jurnalismului și multă lume se întreabă dacă există vreo relație de prietenie între ele.

Andreea Berecleanu, despre prietenia cu Andreea Esca

Andreea Berecleanu a mărturisit cum se înțelege cu colega sa. Cele două se cunosc de trei decenii și astfel au reușit să lege o amiciție sinceră și cu multe clipe minunate.

„Eu și Andreea Esca ne cunoaștem de 30 de ani, ne-am fost alături în momentele cele mai importante ale vieții noastre, și ea alături de mine și eu alături de ea, așa cum e frumos și este de fiecare dată o încurajare să văd atât lume care participă la ceva ce este creativ, pentru că este un proces de creație, nu numai jurnalistic”, a spus Andreea Berecleanu, potrivit Fanatik.

Andreea Esca și-a lansat un nou număr al propriei reviste

Declarația Andreei Berecleanu este dată în contextul în care, luni, Andreea Esca a organizat un eveniment prin care și-a lansat un nou număr al propriei reviste. Aici au fost invitate mai multe personalități, printre care Andreea Berecleanu.

De asemenea, cele două jurnaliste nu sunt doar femei de succes, ci și mame. Ambele au doi copii, fată și băiat. Andreea Esca este mama Alexiei Eram și a lui Aris Eram, iar Andreea Berecleanu îi are pe Eva Zaharescu și Petru Zaharescu.Sursa: www.b1tv.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri