27.7 C
București
luni, 25 septembrie 2023

Andreea Bododel, cea mai sexy susținătoare a Farului Constanța, a pierdut procesul cu rapidistul Robert Niță. Ce sumă trebuie să îi achite fostului atacant din Giulești

Publicat peAndreea Bobodel este cea mai sexy fană a campioanei Farul Constanța. Ea a avut o postare, după partida Farul -Rapid, încheiată cu scorul de 7-2, care l-a iritat pe Robert Niță, unul dintre foștii jucători din Gulești.

”Atât am putut și noi în seara asta..7”, a scris Andreea Bododel, imediat după ce Farul a spulberat echipa bucureșteană.

Citește și  Organizare execrabilă la EURO 2023 U21. Cum a fost umilită o jurnalistă din România pe Stadionul Steaua, la meciul cu Spania

Ironia ei a fost taxată de Robert Niță, care i-a răspuns cu aceeași monedă.

“A fost și în Giulești s-a pozat acolo. Mi-a zis cineva că nu era obișnuită cu Bucureștiul și în față la stadion acolo sărea peste șinele de tramvai să nu se curenteze.  Dar e bine că reprezentante ale sexului frumos sunt pe stadioane și  sunt cunoscătoare fine ale fenomenului fotbal”, a spus Niță, citat de Fanatik.

După această declarație, Andreea Bododel s-a simțit lezată și l-a acționat în instanță pe Robert Niță, acuzându-l de rea credință și de abuz în manifestarea dreptului la liberă exprimare.

Citește și  Românii împart pumni și picioare la Londra. Tolea Ciumac revine în ring, după ce a fost pus pe lista de urmăriți internaționali

Bododel a solicitat instanţei să-i ceară prin hotărâre judecătorească să înceteze “desfăşurarea oricăror acţiuni defăimătoare, denigratore şi ofensatoare la adresa subsemnatei, prin intermediul reţelelor de socializare, interviuri, articole de presă, dar şi în cazul emisiulor televizate şi prin intermediul canalelor de internet”.

Însă, solicitarea frumoasei fane nu a avut succes, Judecătoria Sectorului 1 considerând că nu sunt îndeplinite condiţiile de admisibilitate. Mai mult, ea a fost obligată de instanță să îi achite lui Robert Niță suma de  2.000 de lei, reprezentând cheltuieli de judecată.

Sursa: www.romaniatv.net

Mai multe stiri

Ultimele Stiri