5.5 C
București
vineri, 9 decembrie 2022

Andreea Mantea, surprinsă de fiul ei. Ce întrebare primește deseori din partea lui David

Publicat peAndreea Mantea se împarte cu brio între viața profesională și cea personală, astfel că acum se află la cârma unei emisiuni de succes, dar se mândrește și cu o minune de copil, ajuns deja celebru.

Relația dintre ea și David este una foarte strânsă, rare fiind momentele când cei doi stau despărțiți.

Și atunci, aceste lucruri se întâmplă cu greu, căci băiatul, acum în clasa a III-a, imediat îi simte lipsa mamei sale.

Andreea Mantea, mândră de fiul său 

Însă, pe cât este de apropiat de prezentatoare, pe atât de mare a crescut și, spune Mantea, tot atâtea mici năzbâtii face.

Ce-i drept, mai subliniază vedeta Kanal D, David nu a întrecut niciodată măsura, căci glumele sale sunt doar din pur alint.

” Eu îl înțeleg că e copil, eu știu că el știe că e greșit. La școală face chestii prostești, doar se alintă, nu am fost niciodată sunată că a făcut ceva grav,”  a declarat Andreea Mantea.

Însă, cu sau fără micile năzdrăvănii specifice vârstei, moderatoarea emisiunii „Casa Iubirii”, spune că este mândră peste măsură de David.

Tocmai de aceea, la orice gest făcut bine, David primește toate felicitările mamei sale, mai ales că în ultima perioadă chiar el o întreabă dacă a reușit să o facă mândră, acesta fiind obiectivul său.

Însă, recompensele, spune bruneta, nu se oferă prea ușor. David primește ceea ce-și dorește doar dacă respectă anumite reguli, cum ar fi mâncatul și programul de antrenamente. Lucruri pe care în ultima perioadă nu le face chiar după bunul plac al mamei sale.

”Evident că sunt mândră de el, dar nu îl recompensez pentru aceste lucruri, ci pentru altele. Doar îl felicit pentru că el mă întreabă mereu dacă sunt mândră de el. Nu știu de unde are treaba asta, cred că de pe la școală e. Îl recompensez pentru alte lucruri, daca mănâncă foarte sănătos, dacă își face antrenamentul cum trebuie pentru că a început să fie puțin neserios. El face kickboxing și înot. Am ajuns să îl recompensez pentru alte lucruri și cred că și lui îi convine”, a mai spus prezentatoarea.

Sursa: www.bzi.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri