23.9 C
București
duminică, 4 iunie 2023

Andrew și Tristan Tate, o nouă tentativă de a ieși după gratii | Cât mai pot fi ținuți frații milionari în arest preventiv

Publicat peFrații milionari Andrew şi Tristan Tate încearcă, din nou, să scape de arestul preventiv.

Ei se află deja de aproape trei luni în spatele gratiilor iar legea spune că măsura arestului preventiv se poate întinde, prin prelungiri succesive, pe cel mult șase luni.

Apărătorii fraților Tate lor au contestat pentru a treia oară decizia prelungirii arestării preventive iar cei doi inculpați au, astăzi, un nou termen în fața judecătorilor la Curtea de Apel București.

Andrew şi Tristan vor fi scoși, din nou, din arest şi duși in fata magistraților, pentru judecarea contestației.

Împreuna cu Luana Radu și Georgiana Naghel, frații Tate sunt arestați preventiv încă din data de 30 decembrie 2022.

Citește și: „Voi şi familia voastră veţi plăti”. Noi stenograme incendiare în care Andrew Tate le şantaja din arest pe fetele care au depus mărturie

În data de 27 iunie expira cele 180 de zile in care ei pot fi cercetați in stare de arest preventiv pe parcursul urmăririi penale.

Motivele pe care procurorii le-au invocat pentru prelungirea arestului și cu care i-au convins, până acum, pe judecători sunt următoarele: posibilitățile financiare ale inculpaților și posibilitatea ca aceștia să fuga cu ușurință într-o tara unde extrădarea lor să fie imposibilă.

La acestea se adaugă mai multe stenograme care arată cum voia Andrew Tate să scape de plângerile unora dintre victime.

Sursa: www.antena3.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri