25 C
București
miercuri, 6 iulie 2022

Angajata unei bănci din Ploiești a furat bani din conturile clienților. Ireal ce a putut să facă cu cei 40.000 de lei

Publicat peO anagajată a unei bănci din Ploiești s-a ”îmbogățit” peste noapte, după ce a furat bani din conturile clienților. Iată cum a cheltuit cei 40.000 de lei!

Angajata unei bănci din Ploiești a furat bani din conturile clienților

Scene desprinse din filme au avut loc în Ploiești. O fostă angajată a unei bănci a crezut că a dat lovitura și s-a îmbogățit peste noapte. Femeia a furat 40.000 de lei din conturile a doi clineți. Se pare că la înșelătorie au luat parte mai multe persoane. Banii au fost trimiși în contul soțului fostului ofițer bancar, dar și în contul unei alte persoane.

(VEZI ȘI:JAF LA O BANCĂ DIN CAPITALĂ! AUTORUL ESTE CĂUTAT DE OAMENII LEGII)

Femeia a fost prinsă la câteva zile după ce a comis infracțiunea, în momentul în care unul dintre titularii conturilor s-a dus la bancă pentru a scoate bani și a constatat că nu mai are nici măcar un leu: SOLD- 0 (zero).

Ireal ce a putut să facă cu cei 40.000 de lei

Femeia a fost prinsă la câteva zile distanță, timp în care cei 40.000 de lei au fost cheltuiți la cumpărături din supermarket, dar și pentru plata abonamentului Netflix. Ajunsă în fața anchetatorilor, fosta angajată a băncii a povestit că a vrut să returneze toți banii , după ce își rezolva problemele financiare cu care se confrunta. În cele din urmă, banii au ajuns înapoi în conturile celor doi clienți, dar femeia a fost trimisă în judecată de DIICOT Ploiești.

(VEZI ȘISOCANTA POVESTE A BANCHERULUI ACUZAT CA A FURAT 100.000 DE EURO)

Judecătorii de la Tribunalul Prahova au condamnat-o pe fosta angajată a băncii la doi ani și șapte luni de închisoare cu suspendare, pentru acces ilegal la un sistem informatic în formă continuată și operațiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice în formă continuată.

Tribunalul a decis și că „inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunității în cadrul S.C. Servicii de gospodărire urbană Ploieşti S.R.L. sau Administrația parcului memorial „Constantin Stere” Ploieşti pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare”, potrivit Gândul.ro

Sursa foto: Pixabay.ro

 Sursa: www.cancan.ro

Mai multe stiri

Ultimele Stiri