9 C
București
duminică, 25 septembrie 2022

Antena 1 și Fundația Mereu Aproape lansează campania Uniți pentru copiii războiului

Publicat pe


Aproape 23.000 de minori de naționalitate ucraineană se află în momentul de față pe teritoriul României, peste 5.000 dintre aceştia având vârste mai mici de 5 ani.

La solicitarea autorităților, Fundația Mereu Aproape va achiziționa lucruri de strictă necesitate pentru acești copii. Cei care doresc să se alăture iniţiativei Fundaţiei Mereu Aproape şi Antena 1 o pot face donând 2 Euro prin sms la 8848 cu textul „COPIL”.

„Implicarea este parte din ADN-ul echipei Fundației Mereu Aproape iar acum, înmărmuriți în fața acestor evenimente dramatice și cu alte mari proiecte în derulare, tot pentru copii, ne-am adunat forțele să susținem campania „Uniți pentru copiii războiului”, împreună cu Antena 1. Mereu împreună, așa cum i-am obișnuit pe români de peste 17 ani, pentru că unitatea este una din cele mai mari lecții pe care oamenii o pot da într-o asemenea situație. Sunt momente atât de dificile, încât doar acțiunile de sprijin pot face ceva, și mai puțin vorbele.

În timp ce ne mobilizăm cu toții pentru copii, îmi amintesc, totuși, cuvintele „doamnei de fier” a Israelului, născută în Kiev, Golda Meir: „Putem elimina războiul doar dacă iubirea pentru copii este mai presus decât ura față de dușmani.” Mărturia suferinței copiilor este în ochii lor sinceri și doar iubirea, sprijinul real și protejarea lor în această dramă în derulare pot ajuta cele mai fragile victime ale războiului!”, a declarat Alessandra Stoicescu, Președintele Fundației Mereu Aproape.

Telespectatorii care doresc să se alăture iniţiativei Fundaţiei Mereu Aproape şi Antena 1 o pot face donând 2 Euro prin sms la 8848 (număr disponibil în toate reţelele de telefonie) cu textul „COPIL”.

Fundația Mereu Aproape a luat naștere în 2005. Împreună cu partenerii săi, donatori, companii, jurnaliști și persoane publice, contribuie la dezvoltarea sănătății, educației, culturii și ajută în situațiile de dezastre. Până în prezent, prin campaniile de amploare și proiectele sale derulate la nivel național, Fundația Mereu Aproape a susținut dezvoltarea societății cu peste 20 de milioane de euro. Mai multe detalii despre programele Fundației se regăsesc pe fundatiamereuaproape.ro şi pe facebook.com/fundatiamereuaproape/.

MApN explică de ce patru elicoptere ucrainene au intrat în România și au aterizat la Iași. Destinația finală e Brașov…Sursa: a1.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri