-1 C
București
duminică, 5 februarie 2023

Antonia, mesaj tranșant pentru femeile care o critică: „Tot ceea ce pot să fac este să îmi pară rău pentru ele”

Publicat pe


Antonia este o femeie frumoasă, care reușește, cu siguranță, să întoarcă privirile pentru fizicul, dar și pentru talentul său muzical de excepție. Cu toate acestea, vedeta spune că, încă de când era în adolescență, s-a confruntat, adesea, cu critici și nu a fost mereu „întâmpinată” de complimente. Ajungând la maturitate, Antonia spune că a învățat să treacă peste părerile negative la adresa ei, ba chiar, nu le pune la suflet, compătimindu-i pe cei care nu fac decât să își răcească gura degeaba.

Citește și: Antonia, apariție senzuală într-un costum de baie care îi pune în evidență atuurile. Cântăreața a încins internetul

Ce mesaj le-a transmis Antonia femeilor care o judecă: „Am trecut prin asta de când eram în liceu”

Ca să închida gura tuturor, Antonia a transmis un mesaj în care a subliniat faptul că se confruntă, încă din copilărie, cu o astfel de atitudine, potrivit Libertatea, citată de Adevărul. Celebra cântăreață spune că a cunoscut multe femei cu care a și vorbit, dar care s-au dovedit a fi complet diferite pe la spatele său:

„Am avut de-a face cu femei care mă urăsc toată viața mea. Ele afișează o atitudine încrezătoare, ca și cum nimic nu s-a schimbat. Practic, nu sunt impresionate de nimic sau nimeni. Ceea ce este amuzant este faptul că am vorbit cu unele dintre ele, dar pe la spate le roade invidia. Aceasta este problema reală. Ceea ce vreau să spun este că acum sunt adult, iar această problemă nu s-a schimbat vreodată. Am trecut prin asta de când eram în liceu. Acum că sunt matură, tot ceea ce pot să fac pentru ele este să îmi pară rău pentru ele, deoarece asta spune multe despre ele”, a scris Antonia, într-o postare distribuită pe Instagram, vizualizată de sursele menționate mai sus.

Între timp, Antonia se bucură de un succes în lumea muzicii, iar, anul acesta, a lansat o piesă care se pare că a cucerit topurile din Grecia și Bulgaria, „Una Favela” cu Qodes, alături de piesa „Send Me Your Love” cu Gromee, un cunoscut DJ și producător polonez și piesa „Clap Clap” cu Gran Error și Elvana, potrivit aceleași surse.

Citește și: Cum arată Antonia fără machiaj sau filtre. Care este adevărul despre tenul artistei

Antonia și Alex Velea și-au găsit fericirea unul în brațele celuilalt

Antonia este la frumoasa vârstă de 33 de ani și acum pare fericită alături de cântărețul Alex Velea. Însă, până a-și găsi liniștea în brațele lui, celebra cântăreață a trecut prin momente mai puțin fericite atunci când a divorțat de fostul soț. Din acest mariaj, Antonia o are pe fetița Maya, care i-a moștenit frumusețea mamei sale.

Antonia s-a luptat mult timp pentru a câștiga custodia comună a fiicei lor, fapt care a devenit realitate abia la finalul anului 2020.

Antonia şi-a găsit liniştea și fericirea alături de artistul Alex Velea, cu care formează un cuplu de aproape zece ani, iar, în anul 2021, s-au logodit. Celebrii cântăreți au împreună doi copii, pe băieții Dominic și Akim.

Citește și: Antonia, cea mai emoționantă declarație de dragoste pentru Alex Velea. Cum l-a surprins pe bărbatul care i-a oferit doi copii

Cum se înțelege Ramona Olaru cu viitoarea soacră. Cătălin Cazacu „dă vina” pe mama lui pentru relația dintre ei…Sursa: a1.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri