12.7 C
București
marți, 4 octombrie 2022

Anunț important despre Chefi la cuțite, sezonul 10. Cătălin Scărlătescu a dat vestea mult așteptată

Publicat pe  • Anunț important despre Chefi la cuțite, sezonul 10
  • Cătălin Scărlătescu a dat vestea mult așteptată

Chefi la cuțite este una dintre emisiunile iubite de toți telespectatorii și nu numai. Se pare că așteptarea a luat sfârșit, iar chef Cătălin Scărătescu a postat pe pagina lui de Instagram o fotografie în care a confimat că sezonul 10 urmează să apară pe micile ecrane.

Anunț important despre Chefi la cuțite, sezonul 10

Chef Florin Dumitrescu a postat pe pagina lui de Instagram o fotografie, alături de ceilalți doi colegi din cadrul emisiunii ,,Chefi la cuțite”, unde a spus că filmările pentru sezonul 10 se continuă și le-a transmis oamenilor să nu se panicheze.

,,Filmăm Chefi la Cuțite sezonul 10, nu vă mai panicați, încă se filmează”, a scris chef Florin Dumitrescu în descrierea fotogtafiei pe care a postat-o pe Instagram.

Cătălin Scărlătescu a postat și el o fotografie alături de Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, unde a transmis oamenilor care îl urmăresc că se află la filmările pentru sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite.

Chefi la Cuțite, sezonul 10

Cei de acasă sunt foarte încântați că urmează sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite. Mai multe persoane au scris în secțiunea de comentarii de la postările chefilor că de abia așteaptă următorul sezon, dar noul format, Chefi fără limite este foarte interesant și sunt curioși dacă va mai exista un nou sezon.

Citește și: Rețeta de șnițele a lui Cătălin Scărlătescu. Care este secretul juratului de la Chefi la cuțite

Sursa: spynews.ro

- Reclama -

Mai multe stiri

Ultimele Stiri